Yritys

Asrax Oy

Matkamme alkoi pääkaupunkiseudulla, missä olemme kasvaneet tasaisesti ja päämäärätietoisesti, ansaiten matkallamme Suomen Vahvimmat AA-Sertifikaatin.

Tämä tunnustus ei ole ainoastaan todiste taloudellisesta vakavaraisuudestamme vaan myös työmme laadusta ja sitoutumisestamme asiakkaidemme tyytyväisyyteen.

Ydinvoimamme piilee monitoimiurakoinnissa; me pystymme tarjoamaan laajan valikoiman palveluita, jotka kattavat kaikki asiakkaidemme tarpeet rakentamisen ja telinealan projekteissa.

Toimintamme

Tiimimme koostuu korkealaatuisista, joustavista työntekijöistä, jotka tuovat pöytään vuosien kokemuksen ja syvällisen osaamisen alalta. Jokainen projekti, pieni tai suuri, saa osakseen saman huomion, tarkkuuden laadunvalvonnassa, ja sitoutumisen aikataulujen ja työturvallisuusstandardien noudattamiseen.

Me Asrax Oy:ssä uskomme, että luottamus ja avoimuus ovat perusta pitkäaikaisille asiakassuhteille. Tämä lähestymistapa, yhdistettynä nuorekkaaseen energiaamme ja jatkuvaan laadun kehittämiseen tekee meistä erinomaisen valinnan, kun etsit luotettavaa ja ammattitaitoista rakentajaa projektisi toteuttamiseen.

Kuva Asrax:n työntekijästä työmaalla työvaatteet päällä