PALVELUMME
Asrax Oy tarjoaa vankalla ammatitaidolla Rakentamisen ja Telinealan palveluita!

Rakennuspalvelut

Olemme erityisesti erikoistuneita timpurin töihin mutta ammattitaitoisia tekijöitä löydät meiltä myös Saaneraus- ja Uudisrakentamisen kohteisiin Vankalla Ammattitaidolla! Sekä myös erilaisiin Huoneisto, – ja Toimitila remontti kohteisiin. Teemme myös isompia remontti kohteita Mm. hallien muuttaminen toimitiloiksi / Toimitilat asunnoiksi. 

Meiltä löydät myös seuraavanlaisia Ammattilaisia:

Raudoittaja

Muurari

Rappaaja

Maalaria

Alakatto- ja väliseinäasentaja

Muotti ja Sisustuskirvesmies

Purkumiehiä

Kirvesmiehiä

Rakennusmiehiä

Timpurimiehiä

Betonimiehiä

Etuputsimiehiä

3688ca09-d728-4e74-8df0-6ff645daf1b9

Rakennustelineet

Tarjoamme teille telineiden asennus- ja purkua kohteessasi sääsuojilla tai ilman, ammattitaidolla turvallisesti ja luotettavasti monen vuoden kokemuksella. Asennamme telineitä kaiken kokoisiin kohteisiin. Olemme erikoistuneita erityisesti Vaativiin ja isoihin kohteisiin. 

Julkisivutelineet

Muuraustelineet

Teollisuustelineet 

Erikoistelineet

Raudoitustelineet

647b0f7f-5610-429b-8449-768469448fa8

Laatoitus

Tarjoamme Laatoitus ja vesieristystyöt neliö- ja tuntihinnoin, teemme myös tarvittaessa pohjat.

Laatoitamme ja vesieristämme kaiken kokoisia ja näköisiä märkätiloja niin yksityisasiakkaille kuin yrityksille ja kunnille. Vedeneristäjillämme löytyy VTT:n myöntämä Sertifikaatti, ja ammattitaitoiset laatoittajat tekevät takuutyöt.

Tiesithän että laatoituksella voidaan saada monien vuosien ajaksi tyylikkään ja kestävän pinnan. Mikä myös nostaa automaattisesti kohteen arvoa. Kun Ammattilaiset tekevät oikein vedeneristyksen ja laatoituksen, niin on varmaa ettei jälkikäteen tarvitse paikkailla kallista remonttia.

Remontointi

Asrax Oy tarjoaa remonttipalveluita laadukkaasti Uudellamaalla. Luomme toiveidesi pohjalta suunnitelman ja toteutamme teille työt. Remontoimme huoneistot ja toimitilat uuteen kuosiin vankalla ammattitaidolla asiakkaan toiveita kuunnellen. Jotta saatte toteutettua  remontit täysin meiltä, Löytyy yrityksestämme yhteistyökumppaneita myös Sähkö ja Lvi töille. Osaavat ja kokeneet alansa ammattilaiset hoitavat työn aikataulussa laatuun panostaen, ja meidän työnjohto pitää huolen jatkuvasta laadunvalvonnasta ja tehokkaan työn jatkumisesta. nauti sinä olostasi, niin me hoidamme työt tehokkasti ja tyylillä.

b5a54d38-22e5-4865-a67e-fa9e285cadbb

Työmaalogistiikka

Meiltä saa kokonaisvaltaisen Työmaalogistiikkan työmaan aloituksesta lähtien työmaan luovutukseen asti.

Huolehdimme työmaalogistiikan suunnittelusta, kuormien vastaanottamisesta, purkupaikkojen osoittaminen, tavaroiden varastointi, liikenteenohjausta, porttivahtia, tavaroiden siirrot ja haalaukset. 

Tarvittaessa meiltä saa myös vuokrattua Kurottajan / Kramerin, kun tilaat meiltä Logistiikkapalvelun.

6f206416-cc13-45f0-a66d-a9471ba3e991