Verkkosivumme on uudistumassa.


Voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostiini ardian_begu@hotmail.com

TIETOA MEISTÄ

Remax Rakennus Oy

Remax Rakennus Oy:n toiminta alkoi varsinaisesti vuonna 2018 toiminimellä.  Yritys on nykyään Suomen Vahvimmat AA-Sertifikaatin ansainnut tasaisesti ja päämääräisesti kasvava perheyritys pääkaupunkiseudulla joka on laadunhakuinen yritys jonka tiimi kantaa vastuuta ja ovat luotettavia. 

Remax Rakennus Oy:n johto tiimissä on nöyriä, kunnianhimoisia, laadunhakuisia, määrätietoisia ja kaiken kaikkiaan luotettavia henkilöitä ketkä vievät yritystä päivä päivältä eteenpäin korkealla työmoraalilla. 

Vuosien varrella olemme oppineet mitä asiakkaat vaativat ja sitä mukaan olemme myös kehittäneet meidän tarjoamia palveluita vastatakseen asiakkaiden tarpeisiin. 

Tiimissämme on mestari työntekijöitä, sekä timanttiset asiantuntijat vankalla ammattitaidolla! Meidän korkea työmoraali takaa laadukasta jälkeä kaikessa! hoidamme työt kokonaisuutena, jolloin teidän ei tarvitse murehtia työn osuudesta tai aikataulusta. Kerrotte vain tarpeenne ja meidän työnjohtajat vie työt eteenpäin työntekijöineen, Tiedämme sen, että työn lopputulos ratkaisee ja annamme sen puhua puolestaan.